Radiátorok

Lapradiátor

RadiátorTöbb féle radiátor, lapradiátor kapható üzletünkben. Radiátorok, lapradiátorok széles választékából választhat kedvező árak mellett.

Fürdőszobai radiátorok

Fürdőszobai radiátorA RAVAK radiátorokat kiváló minőségű alapanyagból gyártják modern gépsoron. Hegesztésüket lézerrel végzik, ezt követően húzóterheléssel ellenőrzik a kötések minőségét. Majd nyomáspróbán és só gőzös fürdőben ellenőrzik a tömítettséget és rozsdaállóságot. Ennek következtében a RAVAK fürdőszobai radiátorok ellenállnak a bennük keringő víz nyomásának és egyéb hatásainak, valamint bírják a fürdőszoba magas páratartalmát is. Minden RAVAK fürdőszobai radiátor szerelhető kombinált rendszerű fűtéshez is. A két fűtőszál típus közvetlenül elektromos hálózatra csatlakoztatható, melyek közül az egyik intenzitás kapcsolóval van kiegészítve, így a fűtési szezonon kívül is használhatóak.

Csőradiátorok több méretben és RAL színekben íves és hagyományos kivitelben kaphatók ill. megrendelhetők.

Radiátorszelepek

RadiátorszelepRadiátorszelepek az egyszerű manuális elzárótól a digitális rendszerekig. Kínálatunkban megtalálhatóak termosztatikus szelepek, szelepfejek, nagy Kv értékű radiátorszelepek, ill. ezek szerelési kellékei. Az automatikus szabályzó szelepek hozzájárulnak a gazdaságos fűtési rendszerek adta gázmegtakarításhoz. Radiátorainkat helyiségenként szereljük fel termosztátos radiátorszelepekkel, így elkerülhetjük a helyiségekben fennálló hőmérsékletkülönbségeket, vagy éppen egy alacsonyabb hőmérsékletet állíthatunk be egy kevésbé fűtött szobában.

Dunaferr - Lux N Lapradiátorok és csőradiátorok 20% kedvezménnyel, 10 év garanciával!

Radiátorok nagy kedvezménnyel kaphatók szelepes és hagyományos kivitelben is!

Galéria

deg-dunaferr-standard-lapradiator-22k-600-400_n

Gáztűzhelyek, beépíthető

Gáztűzhelyek beépíthető, vagy szabadonálló kivitelben többféle gyártótól is kapható. Inox, beépíthető forgónyársas, akár pizzakővel, öntisztító funkcióval modern és klasszikus kivitelben is.

További részletek »

Dunaferr - Lux N Lapradiátorok és csőradiátorok.

További részletek »

Gázkazán - kondenzációs kazán

Vaillant állókazánok és hőközpontok, kondenzációs kazánok.

Kondenzációs kazánok kitűnő hatásfokkal biztosítják a pénztárcakímélő, takarékos és kényelmes gázfűtést.

További részletek »