Fürdőszoba

Zuhanykabin

ZuhanykabinNagyon széles zuhanykabin és zuhanyajtó kínálatunkból választhatnak. Több gyártónk különféle méret, forma, nyílásirány, szín és felszereltség közül választhat. Az egyszerű és olcsó műanyag ajtós zuhanykabintól kezdve a legnívósabb gőzkabinokig bármilyen típust tudunk kínálni Önnek. A zuhanykabint vagy zuhanyajtót az üzletben megvásárolhatja, vagy több gyártói katalógusból kiválasztva megrendelheti. Versenyképes áraink mindenképpen meggyózik majd, sok esetben az internetes árakkal is vetekszik.

Zuhanytálca

ZuhanytálcaA zuhanykabinhoz zuhanytálca is vásárolható, a zuhanytálcák és zuhanyfolyókák széles skáláját kínáljuk. Akril zuhanytálcát, vagy mélyülőkés zuhanytálcát, ill. öntött tálcát is választhat. A gyártók termékei különböző méreteket, formákat és beszerelési módokat tesznek lehetővé.

A RAVAK a zuhanyfolyókákra 25 év jótállást nyújt.

Kád és paraván

KádA nálunk vásárolható kádak többségének belső tere lehetővé teszi, hogy a kád zuhanykabinként is használható legyen. Így a kád maximálisan kihasználja a teret, az használható mind fürdéshez, mind zuhanyozáshoz egyaránt. Néhány típusnál fejtámla, ill. nagyobb biztonságot nyújtó kapaszkodó is található. Szintén a kád kelléke lehet a kádparaván is. Ezáltal még azt is elérjük, hogy nem lesz tiszta víz a fürdőszoba.

A RAVAK kádakra 10 év jótállást biztosít a gyártó, amennyiben telepítésük a szerelési utasításnak megfelelően történt és a saját RAVAK kádlábakat használták.

Szaniterek, mosdó, WC

MosdóMosdók, wc csészék, egyéb fürdőszobai kellékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Többféle gyártó termékei közül válogathat, akár az üzletből azonnal megvásárolva, vagy az adott szanitergyártó katalógusából választva megrendelve. Gyártóink a legjobb minőséget kínálják, sok éves garanciát vállalva termékeikre. A kerámia mosdó, kerámia wc sokáig szolgálja majd Önt és családját.

Minden Alföldi szaniterkerámiára 10 év garanciát ad a gyártó.

Csaptelepek

CsaptelepCsaptelepek széles választékban a RAVAK, ALFÖLIDI, a MOFÉM és a KLUDI kínálatából azonnal a boltban megvásárolhatóak, vagy a csaptelep gyártó katalógusából kiválaszthatja, és megrendelheti az Önnek legmegfelelőbbet.

Különböző gyártóktól a legjobb minőségű csaptelepeket szerezzük be, a legegyszerűbb csapteleptől kezdve az exkluzív automatikus hőfokszabályzós csaptelepekig bármilyen típusból választhat.

Fürdőszobabútor

FürdőszobabútorFürdőszobabútor gyártóink olyan egyedi és praktikus megoldásokat alkalmaznak fürdőszobabútoraiknál, amelyek teljesen egyedivé varázsolják fürdőszobáját. Az összehangolt külsővel rendelkező mosdók és bútorok alkalmasak egy kerek egész fürdőszoba design kialakítására. A fürdőszoba bútorok és mosdók mindig praktikus polcrendszerrel, rakodófelülettel rendelkeznek, elegendő tárolóhelyet biztosítva a szekrényekben. A fürdőszobabútoroknál alkalmazott mélyimpregnálás leegyszerűsíti a karbantartást, tisztítást. Itt is, mint a fentiekben felsorolt összes fürdőszobai termék esetében, szintén vásárolhat a boltban lévő, polcon megtalálható fürdőszobai kiegészítőkből, fürdőszobabútorokból, vagy rendelhet a gyártói katalógusokból.

Galéria

teka_alaior_552310200_1191215-006-1img_8966

Gáztűzhelyek, beépíthető

Gáztűzhelyek beépíthető, vagy szabadonálló kivitelben többféle gyártótól is kapható. Inox, beépíthető forgónyársas, akár pizzakővel, öntisztító funkcióval modern és klasszikus kivitelben is.

További részletek »

Dunaferr - Lux N Lapradiátorok és csőradiátorok.

További részletek »

Gázkazán - kondenzációs kazán

Vaillant állókazánok és hőközpontok, kondenzációs kazánok.

Kondenzációs kazánok kitűnő hatásfokkal biztosítják a pénztárcakímélő, takarékos és kényelmes gázfűtést.

További részletek »